Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Križ, na Trgu Sv. Križa
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
112+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Obiteljska biciklijada Križ 2017.

Općina Križ u suradnji s Biciklističkim klubom Ivanić i Gradskim društvom Crvenog križa Ivanić-Grad u nedjelju 27.08.2017. godine organizira prvu Obiteljsku biciklijadu Križ 2017.

Start biciklijade je na Trgu Sv. Križa u Križu i to u 10 sati. Etapa od 10 km vozi se od centra Križa, kroz Širenec u Johovec pa nazad u Križ. Povratak na cilj biciklijade očekuje se oko 11:30 sati u centru Križa gdje će se održati podjela nagrada i prigodno druženje za sve sudionike biciklijade.

Na kraju biciklijade dodjeljuju se tri nagrade i to nagrada za obitelj s najviše sudionika u biciklijadi, najstarijeg sudionika (ženskog i muškog) te najmlađeg sudionika (ženskog i muškog).

Prijave za sudjelovanje primaju se na e-mail info@opcina-kriz.hr

Prijave se zaprimaju od 07.08.2017. godine do nedjelje 27.08.2017. godine (kada je to moguće učiniti na info pultu u parku na Trgu Sv. Križa u Križu) od 8 do 9:30 sati, odnosno pola sata prije starta biciklijade.

Prijavnica za Obiteljsku bicikljijadu Križ 2017

DUŽINA STAZE BICIKLIJADE: 10 km

STAZA BICIKLIJADE: Start na Trgu Sv. Križa, zatim Zagrebačkom ulicom do raskrižja s ulicom Josipa Čopora. Ulicom Josipa Čopora staza biciklijade nastavlja do raskrižja s ulicom Josipa Badalića, te spomenutom ulicom u smjeru naselja Širinec, kroz Širinec do Johovca te cestom kroz naselje Johovec u smjeru Male Hrastilnice, a zatim cestom kroz naselje Mala Hrastilnicu u smjeru Križa, ulicom Braće Radića do cilja na Trgu Sv. Križa.
PROGRAM BICIKLIJADE:

PRIJAVE: na dan utrke na info pultu u parku, Trg Sv. Križa u Križu od 8 do 9:30 sati (za sve sudionike osigurana okrjepa)
START: Trg Sv. Križa u 10 sati
ODMOR I OSVJEŽENJE: Johovec, Konjički klub Casus, 11 sati polazak iz Johovca za Križ
CILJ: cca 11:30 sati Trg Sv. Križa, Križ
DODJELA NAGRADA ZA SUDIONIKE I DRUŽENJE UZ KOTLOVINU I GRAH

VAŽNO!!!

PROPOZICIJE:
Na biciklijadi mogu sudjelovati osobe koje su se uredno i na vrijeme prijavile za sudjelovanje. Sudjelovanje na biciklijadi je dobrovoljno i svi prijavljeni sudionici voze na vlastitu odgovornost.

Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa, voziti isključivo desnom stranom ceste i strogo se pridržavati svih uputa policije i organizatora biciklijade.
Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je obvezno te bez iste neće moći startati i sudjelovati na biciklijadi. Nošenje kacige se preporučuje i ostalim sudionicima biciklijade.

Djeca s navršenih 9 godina, a koja nemaju navršenih 14 godina mogu na biciklijadi sudjelovati samo u pratnji osobe koja je navršila 16 godina. Djeca mlađa od devet godina mogu sudjelovati na biciklijadi jedino uz prisustvo roditelja, a djeca mlađa od 6 godina ne mogu samostalno sudjelovati na biciklijadi, osim ako ih na svom biciklu ne vozi roditelj.NAGRADE: najmlađi sudionik i najmlađa sudionica (poklon Butiqua Hope, Križ), najstariji sudionik i najstarija sudionica (poklon bon frizerskog salona Head Office, Križ) obitelji s najviše članova-sudionika biciklijade koji prevezu cijelu stazu biciklijade (obiteljski ručak na Seoskom imanju Kezele)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!