Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
50 km
Polazna lokacija
Sisak, Gradska tržnica
Kotizacija
20 kn
Website
Facebook
Broj pregleda
506+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada DD Sisak 2017

Dijabetičko društvo grada Siska organizira u subotu 16.rujna 2017.godine s početkom u 9 sati „Biciklijadu“ povodom Europskog tjedna mobilnosti.

Ruta biciklijade je srednje zahtjevna u dužini od 50 kilometara, a ruta je : Gradska tržnica Sisak – Desna Martinska Ves – Lijeva Martinska Ves – Lijevi Dubrovčak – Desni Dubrovčak – Desno Trebarjevo – Desna Martinska Ves – Sisak – Gradsko kupalište Sisak.

„Ovom ćemo biciklijadom promovirati ljepote Sisačko-moslavačkog kraja, a biciklirati će članovi Dijabetičkog društva grada Siska, Građanske inicijative Sisak, Udruge invalida rada Sisak, Udruge slijepih i slabovidnih osoba Sisak, Udruge Zibel, Udruge KAS, UOSI SMŽ, te sva ostala djeca i ljudi dobre volje koji žele ostaviti traga na ovoj manifestaciji .

Glavni cilj i moto tjedna Europske mobilnost je kretanje, a to je upravo ono što ovom manifestacijom želimo postići“, poručuju iz Dijabetičkog društva grada Siska.

Sve sudionike „Biciklijade“ na kraju rute na Gradskom kupalištu Zibel očekuje okrjepa i zabava uz tamburaše.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!