Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Konavle
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
157+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklističko-promotivno-taktička igra ISTRAŽI KONAVLE

Datum održavanja: nedjelja, 22. rujna 2013. godine

Vrijeme održavanja: 15:00 okupljanje, 16:00 do 18:00 utrka

Lokacija: Konavle, bazno mjesto Ljuta (Mlin Đivanović)
Sustav natjecanja: ekipni 

Organizatori projekta: DUNEA, Agroturizam Konavle, Biciklistički klub Konavle, Planinarsko društvo Sniježnica, Hrvatska gorska služba spašavanja

Pravila natjecanja: Svaka ekipa mora imati tri člana. Prije početka utrke ekipe popunjavaju prijavni obrazac koji sadrži naziv ekipe i podatke o natjecateljima, te izjavu o sigurnosti. Svaki natjecatelj dobit će kartu Konavala. Promet nije zatvoren. Preporuča se nošenje zaštitne kacige, mobitela, vode, manjeg ruksaka u koji će se stavljati proizvodi. Cilj utrke je u vremenu od dva sata, skupljanjem tradicijskih proizvoda koji se nalaze u dvanaest konavoskih agroturističkih objekata i njihovim donošenjem u bazno mjesto, sakupiti što veći broj bodova. Agroturistički objeki na kojim se nalaze proizvodi svrstani su u četiri kategorije: 
- kategorija 20 bodova (Pridvorje - Vinarija Karaman malvasija dubrovačka, Zastolje – Agroturizam Brajković, Gruda – OPG Bratoš),
- kategorija 40 bodova (Mihanići - OPG Šiša, Radovčići - Agroturizam Zlatovišće, Dunave – Soko Grad),
- kategorija 60 bodova (Čilipi – OPG Glavinja, Poljice – Kuća Glavić, Vodovađa – OPG Švago),
- kategorija 100 bodova (Kuna – OPG Obrad, Močići – Agroturizam Brautović, Molunat – Konoba Maritimo).
Svaka ekipa sama određuje koje će proizvode skupljati, tko će od natjecatelja skupiti obići koju lokaciju i kojim putevima. Proizvodi (vino, ulje, likeri, slastice i sl.) bit će pakovani u zatvorenoj ambalaži, malih dimenzija, te će ih biti moguće staviti u manji ruksak ili u džepove biciklističkih dresova. Pobjednička ekipa je ona koja u zadanom vremenu od dva sata sakupi što više bodova. U slučaju da više ekipa u zadanom vremenu sakupi isti broj bodova dijele isto mjesto. 

I na kraju: Po dovršetku utrke organiziran je prigodni domjenak.""

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!