Polazak
(subota) 07:00
Trajanje
2 dana
Dužina rute
175 km
Polazna lokacija
Bihać, gradski trg
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
107+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

„Humanost NE poznaje granice - Bihać - Vodice 2017.“

RBK Japod dvije godine je učestvovao na biciklističkom maratonu pod nazivom "Biciklistički maraton za Kornatske vatrogasce", a u čast nastradalih vatrogasaca ( njih 13) na Kornatima u Hrvatskoj. Oba puta startali smo iz Zagreba, iz Hrvatske, a jednom iz BiH.
Ove godine startamo po četvrti put iz Bihaća u subotu 26.08.2017. godine sa prijateljskim klubom Labudovi iz Siska i prijateljima koji dođu sa njima iz drugih dijelova Hrvatske koji će krenuti u petak 25.08.2017.godine iz Siska na put u dužini od 140 km, a drugi dan u subotu krećemo skupa na put u dužini od 175 km na relaciji Bihać – Donji Lapac – Donja Suvaja-Prevjes – Radučić – Kistanje – Vodice.

GPS TRAG II DAN

https://www.strava.com/activities/692574006
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe i da nas sto više vozi i prisustvuje od 26.-27.08.2017. na gore navedenoj manifestaciji i još jednom pokažemo da je grad Bihać i BiH uz porodice nastadalih i sve ljude koji rade za dobrobit svih ljudi, jer je i grad Bihać doživio veliki pozar u Kantonalnoj bolnici i bio svjedok užasa koji vatra može učiniti i zato je njihova žrtva bez obzire na granice dužna spomena i obilježavanja i dokaz humanog poziva vatrogasca.

Prijave za događaj će se vršiti do srijede, 23.08.2016. godine radi što bolje organizacije.

OBAVEZAN PASOŠ , KACIGA, ŠATOR, VREĆA ZA SPAVANJE!
SVAKI UČESNIK UČESTVUJE NA VLASTITU ODGOVORNOST TE ZA EVENTUALNU ŠTETU PREMA DRUGIM LICIMA ILI STVARIMA KLUB NE ODGOVARA!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!