Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
35 km
Polazna lokacija
Virovitički ribnjaci, izletište
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
122+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

OTKAZANO: Rekreativna MTB biciklijada Outdoor Weekend 2017.

Vrijeme je da se opet provozamo makadamskim putovima Bilogore :)

Ovaj put MTB bicikliijadu organiziramo kao dio većeg dvodnevnog događaja pod imenom "Put šarana Outdoor weekend" koji organizira BK Bor iz Virovitice u trajanju od dva dana 19-20.08.2017g.

Pridružite nam se jer biti će tu puno lijepih događanja i to ne samo biciklističkih, biti će organizirana trkačka Trail utrku, dječja utrka, moći ćete testirati GIANT bicikale, te će biti održana prezentacija raznih avanturističkih destinacija.

A tu je i ova naša rekreativna MTB biciklijada.

U svako slučaju puno zanimljivih događanja i dobrih ljudi na jednom mjestu ;)

PROGRAM BICIKLIJADE:
Okupljanje sudionika biti će u centru Virovitice ispred Zagrebačke banke u 9.30h.

U 10.00 krećemo na vožnju do Virovitičkih ribnjaka (7km). Nakon okrijepe i kraćeg odmora krećemo na oko 35 km dugačku brdsko biciklističku vožnju brdima Bilogore.

Biciklijada počinje i završava na ribnjacima, po povratku sa vožnje imamo organiziran ručak (25kn grah) i okrijepu na izletištu kod prvog ribnjaka.

Na ribnjacima možete sudjelovati na ostalim događanjima, isprobavati Giant bicikle i družiti se sa ostalim sudionicima.

Vrijeme povratka prema Virovitici nije točno određeno i svatko može sam odlučiti koliko dugo će se zadržati na susretu i kada se želi vratiti nazad u grad.

TEHNIČKE STVARI U VEZI BICIKLIJADE.
Znači klasične kotizacije nema, za sve sudionike je organiziran ručak (grah) koji će se plačati na licu mjesta.

Veliki dio rute koju ćemo voziti je makadam (šumski putovi) zato se preporuča dobar MTB bicikl i relativno dobra kondicija vozača.

Koliko god volimo vidjeti na biciklijadama bicikle sa košaricama i bez brzina ovo ipak nije biciklijada za takve bicikle ;)

Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se preporučuje.

SVI SUDIONICI VOZE NA VLASTITU ODGOVORNOST. Organizatori ne snose nikakvu odgovornost za bilo kakve nesretne slučajeve tijekom biciklijade niti za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama. Pravo sudjelovanja na biciklijadi ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i PRIHVAĆA UVIJETE OSLOBAĐANJA OD ODGOVORNOSTI.

Organizatori biciklijade: Biciklistički klub Bor iz Virovitice i Nippy Adventures web portal za promicanje cikloturizma.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!