Polazak
(subota) 19:30
Polazna lokacija
Split, na sjevernim Marjanskim vratima
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
48+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!

Prva marjanska humanitarna biciklijada - Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!

Klub mladih Split i Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači organiziraju humanitarnu biciklijadu pod nazivom „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!“. Događaj se organizira u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih pod pokroviteljstvom Grada Splita i Savjeta mladih Grada Splita od 11. do 13. kolovoza 2017. godine.

Prikupljena sredstva će se donirati Centru Juraj Bonači za sportsko-edukativno uređenje dvorišta Centra s ciljem podizanja kvalitete boravka i provođenja raznih aktivnosti na otvorenom prostoru, što u konačnici poboljšava senzorno-motoričke sposobnosti korisnika/ca.

Svi oni koji imaju problema sa svojim biciklima mogu besplatno ukloniti kvarove, učiniti ih funkcionalnijima i sigurnijima na Biciklopopravljaonici koja će započeti u 16.30 h na Sjevernim vratima Park šume Marjan.

Ruta će započeti u 19.30 h na sjevernim Marjanskim vratima i nastavit će se Šetalištem Marina Tartaglie do Instituta (rampe), zatim će se nastaviti Marangunićevim šetalištem i Marjanskim putem do vrha Marjana. Ruta završava spustom Marijanskim putem do rampe (prema Varoši). Odlazak na lokaciju druženja i osvježavajuće zakuske (kroz ulice Gorski put i Mandalinski put do Sjevernih vrata) na igralište Turističko-ugostiteljske škole ispod Sjevernih vrata Marjana.

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a budući da je biciklijada humanitarnog karaktera, pozivamo sve sudionike/ce da doniraju novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima na humanitarni račun: HR5324020061500056835 (aktivan do 15.9.2017.).

Svi zainteresirani građani/ke također mogu doprinijeti akciji:
a) uplatom donacija za potrebe uređenja dvorišta Centra Juraj Bonači na posebni humanitarni račun HR5324020061500056835 ili u posebnu kutiju koja će biti postavljena na Sjevernim marjanskim vratima na dan biciklijade,
b) donacijama materijalnih sredstava i potrepština potrebnih za sportsko-edukativno uređenje dvorišta Centra Juraj Bonači (kontaktirati COO Juraj Bonači na centar.juraj.bonaci@gmail.com),
c) donacijom materijalnih sredstava i potrepština potrebnih za organizaciju događaja (kontaktirati Klub mladih Split na klubmladih.split@gmail.com).


Za sudjelovanje na biciklijadi potrebno je ispuniti prijavni obrazac: https://goo.gl/forms/C3USXfQgxx4EzYLV2

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!