Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Beograd
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
144+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Kritična masa

Kritična masa - Dan bez automobila

http://ridewithgps.com/routes/3373361


Dres kod: cvetni. Okitite sebe i bicikle cvećem.

U nedelju 22. 09. 2013. sa Trga republike će u znaku podrške Danu bez automobila u okviru Nedelje mobilnosti krenuti biciklistička vožnja pod nazivom Kritična masa koja se inače održava svake poslednje subote u mesecu a ovaj put je pomerena nedelju dana ranije. Ovaj put ćemo se malo voziti i uzbrdo da bi Beograđanima pokazali da to nije nikakav bauk i da se uz Bulevar kralja Aleksandra mogu popeti uz adekvatno menjanje brzina i lagan tempo. Na kraju dolazimo u goste Beogradskom festivalu cveća u park Manjež gde nas čekaju besplatne kafe i čajevi i bale sena za sedenje kao i koncert benda Horkestar. Ponesite frizbi i badminton, a pripremite se i za takmičenje pod nazivom Šumski višeboj u organizaciji festivala, gde će se najodvažniji takmičiti u skakanju u vrećama i raznim šumskim disciplinama! 
Ostavite svoj automobil na parkingu i dođite da se družimo na biciklama!
Biciklisti i biciklistkinje, predstavnici medija i vlasti, i svi vi koji vozite skejtbord, rolere, trotinet ili neko drugo nemotorizovano prevozno sredstvo, pridružite nam se u nedelju u 15h na Trgu republike! Ako imate muziku koja može da se montira na bicikl, ponesite je da svi zajedno uživamo!

Molimo sve učesnike da dođu ranije jer krećemo tačno u 15h, da ne jure prilikom vožnje i da vode računa o drugim učesnicima u saobraćaju jer je poenta da pokažemo svima da možemo zajedno!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!