Polazak
(subota) 07:00
Dužina rute
600 km
Polazna lokacija
Obudovac, centar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
54+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 600K - BiH, HR, SRB

Ruta >> https://ridewithgps.com/routes/22404924 <<

Dobrodošli na najduži ovosezonski brevet u organizaciji "Posavskih goniča" u kojem ćemo druženje tradicionalno započeti i završiti u Obudovcu, a u međuvremenu ćemo se malko provozati kroz tri "države", dakle pasoš/putovnica obavezan dio opreme.

Trasa i visinski profil su prilagođeni širem krugu brevetaša među kojima će se zasigurno naći i oni kojima je ovo 600K prvenac, dok će "starim vukovima" ovo biti prilika da poprave lične vremenske rekorde ili rutinski odrade laganicu za ovogodišnju SR seriju.

Od zahtjevnijih dionica ističem Papuk i Frušku Goru, dok ostatak čine ravnice Posavine, Slavonije, Semberije, Mačve, Srema sa ponekom grbom u vidu nadvožnjaka ili auvijalne neravni.

Kolovoz je na većini dijelova korektan do odličan sa izuzetkom dionice spusta sa F.Gore Sviloš-Neštin.

Saobraćaj je uglavnom slabijeg intenziteta jer se koriste manje prometni putni pravci sa izuzetkom dionica Modriča-Podnovlje, Nova Topola-Gradiška-autoput, Šamac-Bijeljina gdje je saobraćaj intenzivniji i zbog toga oprez.

Zakuska je obezbjeđena u Derventi, Lipiku, Obudovcu i F.Gori dok je na ostalim KT u sopstvenoj režiji. Na brevet pored propisane obavezne opreme i pouzdanog bajka obavezno ponijeti i dobro raspoloženje, "pozitivu", "vibru" i ostale baje koje će uz ljetnju vožnju pitomim krajolicima učiniti ovu avanturu nezaboravnom.

Družimo se ....

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!