Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 18:30
Polazna lokacija
Čačak, gradski trg
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
31+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Biciklijada ulicama grada - čačanska kritična masa

Grad Čačak u saradnji sa Unijom mladih Čačak organizuje dve biciklijade koje imaju za cilj da promovišu bicikl kao sportski rekvizit i ekološko prevozno sredstvo.

Program biciklijada:

1. Biciklijada ulicama grada - čačanska kritična masa
Datum: 07. jul, 2017. godina
Vreme: 18 - 20 časova.
Prema programu biciklijade ulicama grada Čačka okupljanje učesnika manifestacije na Gradskom trgu planirano je od 18:00 - 18:30 časova. U 18:30 časova planiran je start i kružna vožnja sledećim ulicama: Kuželjeva izlazak sa Gradskog trga desno u Kuželjevu ulicu; prolazak kroz kružni tok i nastavak ulicom Devet Jugovića; isključenje iz kružnog toka desno u ulicu Cara Lazara; skretanje levo u ulicu Kneza Miloša; skretanje desno u ulicu Stefana Prvovenčanog; skretanje levo u ulicu Bulevar Vuka Karadžića; skretanje desno u ulicu Miroljuba Matijevića; skretanje desno u ulicu Vladike Nikolaja; skretanje desno u ulicu Vojvode Stepe; nastavak Gospodar Jovanovom ulicom; na uglu Gospodar Jovanove i Karađorđeve skretanje desno ka parkingu iza doma kulture; završetak vožnje na Gradskom trgu. Završetak vožnje je planiran 19:00 časova na Gradskom trgu gde će se do 20:00 časova održati prateći program manifestacije.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!