Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(četvrtak) 10:00
Polazna lokacija
Varaždin, Kapucinski trg
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
135+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

17. Biciklijada ZSUV 2017.

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, u četvrtak, 22. lipnja, po 17. put održat će se popularna Biciklijada koja iz godine u godinu okuplja sve više poklonika rekreacije i zdravog načina života.

Ovogodišnja Biciklijada održat će se po već uobičajenoj relaciji od Varaždina (Kapucinski trg – Vrazova – Hallerova – Nova Ves) do Zelendvora.

Obzirom da je Biciklijada obiteljskog karaktera, odabrana relacija nije tehnički zahtjevna kako bi mogli sudjelovati svi, od najmlađih članova obitelji do baka i djedova.

Start je u četvrtak u 10 sati, a važno je za napomenuti da se startnina ne naplaćuje.

Organizator je za sve sudionike osigurao majicu za uspomenu na sudjelovanje te bočicu vode.

Po dolasku u Zelendvor osiguran je i besplatni grah.

Također, organizator se pobrinuo za glazbu te sportske aktivnosti odnosno pokazivanje spretnosti u vožnji biciklom.

Društvo za zaštitu od dijabetesa – Varaždin organizira tombolu čiji je prihod namijenjen Društvu.

Povratak sudionika Biciklijade je u vlastitom aranžmanu odnosno nema određenog termina povratka već svatko prema vlastitoj želji.

Dodajmo i da iz Policijske uprave varaždinske podsjećaju na obavezno korištenje zaštitne kacige za djecu i mlade do 16 godina starosti.

Kolona će se kretati desnom stranom kolnika bez prelaženja na suprotnu stranu i nije dozvoljeno pretjecanje policijskog vozila koje će osiguravati kolonu.

Iz Zajednice pozivaju sve građane, rekreativce i sportaše, da se u što većem broju priključe tradicionalnoj Biciklijadi i na taj način daju svoj doprinos u promicanju zdravog načina života.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!