Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Buzet
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
208+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. MTB biciklijada Krpani

21.09 leta gospodnjega 2013 u 16 h STARTat ce 3 po redu legendarna MTB biciklijada u Krpanima.
Svi prijatelji i extremni fanovi mtb a-mole se da pristupe u sto većem broju na ovoj kratkoj ali veoma zanimljivoj mtb stazici :) staza je u odnosu na lani izmjenjena da bude sto zanimljivija i ne preteska (cca 15 km) ipak je na prvom mjestu druzenje a za to su se u Krpanima vec standardno dobro pripremili!!! :) osim sta ce svi biciklisti imat besplatno osigurano jelo i pice ( NEMA STARTNINE) imat ce cast prisustvovati poznatoj "festi ud nedeve" i raznim drugim dogadzanjima koje ce potrajati do dugo u noc :) znaci bajkeri i svi ljudi dobre feste pozvani ste 21.09 u KRPANE !!!! :)

Kako do nas ?!

Iz pravca Buzeta(stara cesta Buzet-Cerovlje) nakon sela Krušvari (cca 500m)skretanje desno i pratite cestu dok ne vidite veliki putokaz cca 3km od glavne ceste (na kojem su i Krpani) i skretanje lijevo,za cas ste u selu..

Iz pravca Pazina (stara cesta Cerovlje- Buzet) nakon sela Oslići (cca 500m) skretanje lijevo i samo ravo po secti cca 3km do velike tabele (gdje je natpis Krpani) SKRETANJE LIJEVO I GASS NA START:)

Uza sve to potrudit cemo se bacit i neke strelice da nebi bilo "nisam znao " :)

Nadam se da se vidimo u sto vecem broju !!!!! :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!