Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
34 km
Polazna lokacija
Josipdol, Nogometni stadion
Kotizacija
40 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
255+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Kotačijada

Kotačijada nastavlja svoj put…
8. po redu kreće 25.6.2017. u 10:00 sa stadiona NK Josipdol.

Ove godine smo pripremili i neke novosti pa smo tako odlučili organizirati dvije različite rute. Jedna je klasična obiteljska i dobro poznata zadnjih godina, a druga sportska za one željne izazova i brdskih dionica.

U prvom dijelu se svi zajedno vozimo do jezera Sabljaci, a nakon toga obiteljska ruta vodi preko Oštarija, Skradnika, Carevog Polja i Josipdola do Robinson campa Green Peace. Obiteljska ruta je duga 34 km i vozi se po ravnom terenu uz lagani tempo i organiziranu pratnju.

Sportska ruta od jezera Sabljaci nastavlja preko Golog brda do Modruša, zatim preko Cerovnika do Robinson campa Green Peace. Sportska ruta je duga 37 km, vozi se proizvoljnim tempom bez ograničenja, a na ruti postoji nekoliko uspona.

Još jedna novost je i mogućnost online prijave putem linka
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3PtI95RQMQ7qEn6NwPDFZ-uWShxb5AvjjinTAurJOUwfLXQ/viewform

Prijavite se na vrijeme i izbjegnite gužvu na sam dan biciklijade. Ako ipak niste u mogućnosti, moći ćete se prijaviti na stadionu NK Josipdol od 9:00 do 10:00.

Kotizacija iznosi 40 kn za jednu osobu, 100 kn za obitelj s 3 člana, a 120 kn za obitelj s 4 i više članova.
U iznos kotizacije je uključena majica, nakon biciklijade ručak i piće te zabavni program do večernjih sati. Organiziramo i tombolu te zabavne igre.

Vjerujemo da će svatko naći svoj motiv za dolazak, a naš motiv za organizaciju ste vi.

Dođite u Josipdol i obilježimo zajedno Dan državnosti.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!