Polazak
(subota) 08:00
Dužina rute
218 km
Polazna lokacija
Lipik, ispred Doma hrvatskih veterana
Kotizacija
9,29
Organizator kontakt
Broj pregleda
100+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200km Lipik

Pozivamo Vas na 10. ovogodišnji breveto koji će se održati u subotu 10. lipnja 2017. godine u Lipiku sa startom u 8:00 sati ispred Doma hrvatskih veterana pod pokroviteljstvom TZ Lipik i Grada Lipika (www.lipikvasceka.com).

Staza je duga 217,8 km s oko 2170 visinaca i većim dijelom prolazi Parkom prirode Papuk, a vozi se slabo prometnim i iznimno kvalitetnim prometnicama. Prva kontrolna točka je u 90 km udaljenom Čaglinu u Caffe bar i pečenjarnica „ZADRUGAR“ , 2. na 161. km udaljenom Voćinu u Caffe bar „PARK“.

Po završenom brevetu, sve sudionike očekuje ručak u restoranu „Vrata Slavonije“ koji je uključen u cijenu startnine te tuširanje i kupanje u trajanju 1 sat u Toplicama Lipik.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30 sati. Uz tehnički ispravan bicikl obavezna je kaciga, a reflektirajući prsluk, prednje i stražnje svijetlo u slučaju vožnje po mraku ili u uvjetima slabe vidljivosti. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma ili rezervna zračnica.

NAPOMENA: Na start dođite u 7:00 kako bi smo do 8:00 sati uspjeli riješiti prijave.

Vidimo se!

Prijava

startnina iznosi 70 kn
prijave do četvrtka 08. lipnja do 23:59 sati
(U prijavi navedite: ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta)

po uspiješno završenom brevetu možete naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 70 kn

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!