Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 12:00
Dužina rute
7 km
Polazna lokacija
Zadar, Borik
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
532+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklistička utrka Dukat Fit 2017.

Mali i veliki biciklisti, svi vi koji volite biti fit, dođite na biciklističku utrku Dukat Fit i Dukatino utrke za djecu! Prve zadarske biciklističke utrke voze se u subotu, 3. lipnja na Boriku, od 11 sati, a prijaviti se možete putem online obrasca do 31. svibnja.Utrke su namijenjene svim ljubiteljima vožnje biciklom, kako onima posve fit, tako i onima koji uživaju u lakšem bicikliranju s obitelji ili prijateljima – jer kad si fit, možeš sve.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu i poklon iznenađenja, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade Decathlona.

Natjecati se možete u četiri kategorije prema sljedećem rasporedu:


11.00 Dukatino mali - 3 do 5 godina, 100 m

11.20 Dukatino srednji - 6 do 8 godina, 1,2 km

11.40 Dukatino veliki - 9 do 12 godina, 1,2 km

12.00 Dukat Fit - 7,1 kmSudjelovanje je besplatno, a obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige za sve utrke.

NAPOMENA ZA NATJECATELJE
Prije prijave obvezno pročitajte Pravila i uvjete biciklističke utrke Dukat Fit Zadar 2017

Svi sudionici dužni su pri registraciji na prijavnom mjestu na Boriku (uz križanje Obale kneza Trpimira i Ulice A. G. Matoša), predati ispunjeni obrazac Suglasnosti za sudjelovanje biciklističkoj utrci Dukat Fit Zadar 2017. koji možete preuzeti ovdje.

Prijavna mjesta za sve utrke na Boriku otvaraju se u 9 sati.

Svoju online prijavu potvrdite na Dukat Fit prijavnom mjestu na Boriku od 9 sati, a najkasnije sat vremena prije početka utrke za koju ste se prijavili te preuzmite startni broj, čip za elektronsko mjerenje vremena vožnje (samo u kategoriji Dukat Fit) i natjecateljsku majicu.

Ne zaboravite zaštitnu kacigu i vidimo se na startu!

Nakon uspješnih pet biciklističkih utrka u Zagrebu, Dukat je utrku Dukat Fit i Dukatino utrke za djecu odlučio preseliti i na more, u Zadar. Organizira ih s ciljem promicanja urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza te brige o zdravlju, rekreaciji i zdravim životnim

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!