Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 13:30
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Zagreb, Studentski dom Stjepan Radić
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
172+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada u sklopu Studentskih dana sporta 2017.

Početak biciklijade planiran je u subotu 3. lipnja za 13:30 sati, a okupljanje i registracija sudionika sat vremena prije početka. Start i cilj biciklijade je u Studentskom naselju „Stjepan Radić“ Jarunska 2.

Kolona sudionika biciklijade kretati će se sljedećom rutom:

-- SN „Stjepan Radić“, Jarunska cesta, Hrgovići, jezero Jarun, krug oko jezera Jarun, Hrgovići, povratak Jarunskom do Selske, dijelom Selske do Savske, Savskom do Studentskog centra (Savska 25). U Studentskom centru slijedi desetominutna pauza za osvježenje sudionika biciklijade i povratak u SN „Stjepan Radić“ Savskom cestom do okretišta Savski most, preko okretišta ispod podvožnjaka do SN „Stjepan Radić“. U 16:00 osigurani su ručak i osvježenje za sudionike.

Nextbike Croatia osigurava bicikle za one koji bi se natjecali ali nisu u mogućnosti pribaviti bicikl. Broj bicikala je ograničen, požuri se prijaviti!

Prijave za biciklijadu se vrše na :

https://goo.gl/forms/sqU2Aeh7HmlRldeI2

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!