Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 19:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Dubravkin put (Tuškanac)
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
65+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Animacikl + Animafestov Open Air na Zrinjevcu

Po prvi puta u Zagrebu, Animafest 2017 predstavlja crtano-rekreativnu novost – animacikliranje gradskim ulicama!
Želite li vidjeti kako izgleda spoj animacije i pedaliranja, pridružite nam se u dvosatnoj vožnji gradom u organiziranoj koloni koju predvode Zagreb Pedicab tricikli opremljeni projektorima. Animirani likovi oživjet će u sumrak, a cijeli grad postati će Animafestovo platno. Prvi zagrebački Animacikl organiziramo u suradnji s Ozafin Alu i Animirani film AUBL.

Animaciklirajte ili prošećite s nama! Vozite li bicikl, tricikl, romobil ili ste lakog koraka, pridružite nam se na našoj ruti. Okupljamo se u 19:00 sati na Dubravkinom putu (Tuškanac) i animacikliramo preko Frankopanske ulice, Trga maršala Tita i Cvjetnog trga do završne točke na Zrinjevcu gdje vas pozivamo na naš tradicionalni pred-festivalski Open-air piknik uz animirane filmove u kojima bicikl igra jednu od glavnih uloga :)

-U slučaju lošeg vremena, Animacikl se odgađa za subotu, 27. svibnja o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti.-

http://www.animafest.hr/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!