Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Polazna lokacija
Sesvete, Pored gimnazije
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
376+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Transverzala UPDATE!

Dragi moji vrijeme je za 8. po redu Transverzalu u organizaciji BK Sutle. Kao i svake neparne godine pokret je iz Sesveta s tim da je mjesto okupljanja pored Gimnazije Sesvete u Sesvetama, Bistrička ulica (preko puta Kauflanda)

link: https://goo.gl/maps/J7jTyiUJK4S2

Okupljanje je od 8.30 do 9.00 kad je planiran pokret.

Vožnja je rekreativna i nema natjecateljski karakter tako da je satnica složena tako da svi stignu odvoziti u zadanom vremenu. Za razliku od prošlih godina ove godine smo postavili time limit da se kolona ne razvuće previše.

Satnica je slijedeća:
Dionica polazak dolazak
Start (Gimnazija Sesvete) - P.D. Lipa 9:00 11:30
P.D. Lipa - P.D. Gorščica 12:00 12:45
P.D. Gorščica- P.D. Hunjka 13:00 14:00
P.D. Hunjka - Toranj 15:00 15:30
Toranj - Cilj (Konzum Gajnice) 15:45 16:45

VAŽNA NAPOMENA: Transverzala nije lagana vožnja i zahtjeva dosta kondicije i dobro pripremljen bicikl za brdsku vožnju. Obavezna je kaciga, nešto rezervne odjeće, dosta vode i po mogućnosti nešto za jelo (sevdvić, energetske pločice ili sl.)

Za sve one koji se odluće sa nama voziti a u slučaju da iz nekog razloga ne mogu dalje ili kasne za satnicom pripremili smo informaciju o rutama kojim se mogu vratiti nazad u grad.

Još jednom napominjem da je Transverzala zahtjevna vožnja sa puno uzbrdica i nizbrdica, blata, kamenja po putu i srušenih drveća i svakako planirajte cijeli dan ako ju mislite cijelu proći.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!