Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
7 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
711+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

2. Dukatova biciklistička utrka "Zdrava navika"

I ove godine pozivamo vas - male i velike bicikliste - da nam se pridružite na biciklističkoj utrci Zdrava navika i Dukatino utrci za djecu! Utrka počinje u subotu 21. rujna u 11 sati na zagrebačkom jezeru Jarun, otok Univerzijade, a prijaviti se možete putem online obrasca do 20. rujna.

U sklopu projekta Dukat Zelena zona te Europskog tjedna mobilnosti Dukat i ove godine organizira biciklističku utrku Zdrava navika s ciljem promicanje biciklizma kao ekološki prihvatljivog način prijevoza te brige o zdravlju i zdravim životnim navikama.

Utrka je namijenjena svima vama, ljubiteljima biciklizma koji želite provesti zdravo subotnje prijepodne i odmjeriti snage na biciklističkoj stazi. Uz iskusne bicikliste i rekreativce, koji će voziti oko Velikog jezera, Dukatino utrka za djecu okupit će najmlađe ljubitelje pedaliranja, od 6 do 13 godina, u kraćoj utrci od 700 metara na otoku Trešnjevka.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu i Dukatov poklon iznenađenja, a poslije utrke očekuje vas piknik "Zdrava navika" s ukusnim Dukatovim mliječnim proizvodima.

Natjecati se možete u dvije kategorije za odrasle: Građani (7 km) i Sportaši (14 km) te dvije za djecu: Dukatino mali (6-9 godina, 700 m) i Dukatino veliki (10-14 godina, 700 m). Sudjelovanje u utrci je besplatno.

Prijavite se za sudjelovanje putem online obrasca do 20. rujna!
Prijavu potvrdite na Dukatovu prijavnom štandu na Jarunu, najkasnije 30 minuta prije početka utrke.

Vidimo se na startu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!