Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(srijeda)
Polazna lokacija
Prelog
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
349+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Prvomajska biciklijada u Prelogu

Prvomajska biciklijada Grada Preloga pretvorila se u manifestaciju koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika, i to ne samo iz Međimurja, nego i iz susjednih županija, pa i država. U manifestaciju su se, uz ostale uključili članovi udruge Laganini iz Preloga i biciklistički klubovi iz Preloga, Čakovca i Hodošana. Ove godine uključio se neočekivano velik broj biciklista.
Odvožena je jedna ruta od 24 km rekreativnog karaktera, sa startom ispred Pizzerije RO-SA te sa ciljem kod DG Sporta gdje se nastavilo zajedničko druženje uz tradicionalni prvomajski grah i piće. Za zabavni dio programa bila je zaslužna Limena glazba P. Karlovac.
Svim sudionicima biciklijade obratio se i gradonačelnik Dragutin Glavina, te je uručio medalje najmlađem i najstarijem sudioniku biciklijade, članicama Inner Wheel kluba Prelog, biciklističkim klubovima i sponzorima. Sponzori su također podijelili svoje nagrade.
Manifestacija je ispunila svoj cilj, potaknuti građane na korištenje bicikla u svakodnevnim aktivnostima te promicanje zdravog načina života.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!