Polazak
(subota) 06:00
Dužina rute
407 km
Polazna lokacija
Sveta Nedelja, Trg A. Starčevića
Kotizacija
13,27
Organizator kontakt
Broj pregleda
125+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 400 km Sveta Nedelja 2017.

Dragi svi,

još jednom vam se nudi da se iskušate na napornom brevetu u dobrom društvu na kojem ćete, između ostalog, moći uživati u hrvatskim planinskim i primorskim krajolicima.

Kao što se može vidjeti na karti vozit će se iz Sv. Nedelje prema Karlovcu i Dugoj Resi pa potom uz Mrežnicu prema Josipdolu.

Nakon prelaska prijevoja koji dijeli Malu i Veliku Kapelu moći ćete jezdit ličkim cestama za Žutu Lokvu i Otočac gdje je prva kontrolna točka.

Iz doline Gacke ne možete van na dole nego samo uzbrdo. Nakon što savladate dva duga uspona moći ćete promotriti sjevernojadranske otoke s prijevoja Oltari.

Poslije kontrole u Sv. Jurju slijedi malo manje od 30 km vožnje uz morsku obalu cestom koja se stalno penje ili spušta.

U Novom Vinodolskom pozdravit ćete se s jadranskom magistralom i ponovo osvojiti jedan dugi uspon u smjeru Lukovog, Liča i Fužina kojeg još službene randonneurske noge nisu isprobale. 30 km divljine.

Poslije treće kontrolne točke u Delnicama vozit ćete prema cilju više, manje svi po noći. Stoga su prednja i stražnja svjetla te reflektirajući prsluk, uz ispravni bicikl i kacigu od samog starta, obvezatni dio opreme.

Početak breveta je u subotu 13. svibnja, u 6:00 s Trga A. Starčevića u Sv. Nedelji, krajnje vrijeme za dolazak na polaznu točku s ovjerenim putnim kartonima je 9:00 u nedjelju 14. svibnja.

karta: https://www.dropbox.com/s/8kuhzqbymrvhi9n/BRM400kmSvetaNedelja2017-Karta.pdf?dl=0

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 HRK. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se možete do 11. svibnja u 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!