Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
44 km
Polazna lokacija
Zagreb, Trg bana Jelačića
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
2090+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Zagrebačka Biciklijada 2017. UPDATE!

Dragi naši rekreativci ili ti ga ljubitelji prirode pozivamo Vas na našu tradicionalnu manifestaciju "Zagrebačku Biciklijadu" 20. svibnja 2017 godine, koja nam vozi do našega ljepoga prigorskoga kraja Prepuštovca.

Pozivamo Vas sve u što većem broju da nam se pridružite sa svojim susjedima, prijateljima, rodbinom i obitelji na druženje u prirodi nakon male kratke rekreativne vožnjice sa svojim biciklima do Prepuštovca.

U Prepuštovcu Vas čeka bogat zabavni i natjecateljski štih kakvog nam fali vu našem lepom Gradu Zagrebu.

Stoga pozivam sve od najmlađih do najstarijih na jedno prelijepo druženje u prirodi ili za nekog ce to biti natjecateljski uz nagrade koje smo za Vas pripremili.

Ukupna dužina rute 22 km u jednom smijeru

podloga: asfalt

u slučaju izrazito lošeg vremena, odgađa se

Vozi se relaksacijsko-rekreativnom vožnjom do 20 km na sat

Biciklijada nema takmičarski karakter, već naprotiv, rekreativno-relaksirajući, prilagođen svim uzrastima, tako da će formirana povorka biciklista sa starta na Trgu bana Jelačića polako krenuti u Jurišićevu, pa nastavljamo Palmotićevom, Hatzovom, Kneza Mislava, Trgom žrtava fašizma, Zvonimirovom, Branimirovom, Zagrebačkom, u Sesvetama skreće u Bistričku, nastavlja se Kašinskom, Vugrovečkom, a u Kašini skreće u Soblinečku, pa laganom relaksacijsko rekreacijskom vožnjom dolazi oko 12:15 sati u Prepuštovec.
Naravno, toga dana u Prepuštovec pozivamo sve, pa i one koji nemaju bicikl, a žele ga imati, nudimo mogućnost da ga uz malo sreće osvoje učestvujući u zabavno-društveno-sportskim igrama, a pozivamo i one koji žele samo odmoriti dušu i relaksirati tijelo u svježini prirode uz glazbu za sve uzraste, a najmlađe će zabaviti klaun i mađioničar.
U društveno-razonodnom, ali sportsko natjecateljskom programu moći će sudjelovati svi zainteresirani učesnici biciklijade u nekoliko predviđenih disciplina.Prijave se primaju na Info pultu, a prije starta biciklijade na Trgu bana Jelačića:
-Vožnja biciklom uključujući:-brzinu i spretnost
- zapažanje i snalaženje u prirodi, puteljcima i stazama Prepuštovca
-Ekipno natjecanje u potezanju užeta
-Ekipno natjecanje u pripremanju roštilja
-Mali nogomet na travi
-Odbojka na travi
-Stolni tenis,boćanje, kuglanje, plesanje,...
-Izležavanje na travi u raznim pozama.
Za najsretnije i najspretnije, tj. za pobjednike u natjecanjima organizator je pripremio interesantne i atraktivne nagrade, a za sve učesnike natjecanja majice.
VIDIMO SE 20. SVIBNJA 2017.u 11:00 NA JELAČIĆ PLACU
Biciklijada se vozi pod motom:
„BICIKL VOZI I ZDRAVLJU SI POMOZI“

P.S. U Prepuštovcu Vas osim graha s kobasicama očekuje i adekvatno osvježenje, a za ugodno raspoloženje i veselu atmosferu pobrinuti će se voditelj DJ, TS LIDERI, Grupa Trijezni Prigorci, te BARUNI.

Organizirani povratak biciklista u Zagreb oko 18:30sati.


Vidimo see

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!