Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 12:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Ljubuški, Trg domovinske zahvalnosti
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
70+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

IV. Ljubuška biciklijada

Lagani đir prilagođen svima (nije za cestovna bicikla pošto se jedan dio vozi po makadamu) u dužini 10km.

Posjeta arheološkom nalazištu Gračine i muzeju u sklopu Samostana na Humcu.

Povratak na trg gdje sve učesnike očekuje hrana i piće.

Za zainteresirane se poslije okrepe organiziraju izleti na kulu Herceg Stjepana (uz priliku da se vidi poljetanje i let kolega iz paragliding kluba), ili na vodopad Koćuša (tamo i nazad 30km) ili vodopad Kravice (tamo i nazada cca.20km).

Druženje je planirano kao cjelodnevno, uz prezentaciju bicikala i razni popratni program - pligon za djecu,nastup Zumba fitnesa i sl.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!