Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
203 km
Polazna lokacija
Nerezine, hotel ‘Televrin’
Kotizacija
70 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
89+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km Nerezine 2017.

Pozivamo vas na jedini otočni breveto BRM 200 km Nerezine. Kao i do sada, vozit ćemo se po otocima Mali Lošinj i Cres. Start je ispred hotela Televrin u Nerezinama u subotu 29. travnja u 9:00 sati.

mapa https://www.dropbox.com/s/ajw6smcwd4gcupm/BRM200kmNerezine2017-map.pdf?dl=0

Dobro poznata trasa vodi od Nerezina do prve kontrolne točke u Lubenicama. Jedno od najljepših mjesta na otoku Cresu smješteno je na vrhu litice 378 metara iznad mora. Spektularni pogled nagrada je za uloženi trud vožnje po najstrmijim dijelovima trase.

Druga i treća kontrolna točka su trajektna pristaništa Porozine i Merag. Nakon Meraga slijedi najduža dionica do Malog Lošinja, a nakon toga povratak do mjesta starta, hotela ‘Televrin’ u Nerezinama.

Ukupno 203 kilometara i oko 3600 metara penjanja. Vremensko ograničenje je 13:30 što znači da do cilja treba doći do 22:30. Obavezni dio opreme je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake i svjetla koja će se provjeravati na startu i tijekom vožnje. Za sve sudionike osigurana je večera na cilju u hotelu Televrin. Nemojte propustiti ovu jednistvenu biciklističku avanturu.

Vidimo se na startu u Nerezinama!

Prijave

startnina iznosi 70 kuna. Još toliko treba izdvojiti za medalju koju mogu naručiti svi koji uspješno završe breveto u zadanom vremenu. Prijaviti se možete zaključno do 27. travnja u podne. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku i email adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati na brevetu

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!