Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Website
Facebook
Broj pregleda
2201+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Beogradska biciklijada 2017.

U 11h na znak direktora Biciklijade iz vozila na čelu kolona lagano kreće u rekreativnu vožnju uz striktno poštovanje instrukcija saobraćajne policije.

Ljubitelji dvotočkaša će krenuti trasom Makedonska - Dečanska - Terazijski tunel - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina - Kružni tok - Omladinskih brigada - Jurija Gagarina - Most na Adi -Radnička - Ada Ciganlija

Po dolasku na prvi cilj (biciklistička staza kod Beograda na vodi) na bini počinje program, obraćanje generalnog sponzora, nagradna lutrija (bicikli, turističke i sportske nagrade, itd), muzička dobrodošlica rok grupe, podela osvežavajućih napitaka, rekreativni program za decu.

Program se završava oko 13:30h.

Nakon toga će se vožnja nastaviti biciklističkom stazom do Ade Ciganlije, gde će biti priređen rekreativni program.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!