Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
28 km
Polazna lokacija
Niš, Trg kralja Milana
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
44+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Otvaranje biciklističke sezone 2017

Pozivamo vas da nam se pridružite na tradicionalnoj akciji "Otvaranje biciklističe sezone 2017" koju ove godine organizujemo u saradnji sa Biciklističkim klubom Naissus018.

Vožnja će biti održana 26. marta. Okupljanje učesnika je u centru grada (Trg kralja Milana) od 10:30 časova, dok je polazak planiran za 11:00 časova. Vozićemo do Čegra, preko sela Hum i Brenica.
Detaljnije: https://ridewithgps.com/routes/19694881

Kretaćemo se umerenim tempom uz poštovanje tempa najsporijeg, jer je vožnja rekreativnog tipa. OBAVEZNO poneti dobru volju, sportske rekvizite, kako bismo nastavili druženje na odredištu, i naravno bicikl. Iako kaciga zakonom nije obavezna, mi Vam je toplo preporučujemo.

Na Čegru nas očekuje druženje sa životinjama prijatelja akcije iz Udruženja ZooPlanet.

Mole se učesnici da poštuju sve saobraćajne propise i ne pretiču čelo grupe.

Vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!