Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 13:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Čitluk, ispred hotela Brotnjo
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
43+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom kroz Brotnjo 2017.

Nedjelja 26.03.2017. godine u 13,00h ispred hotela Brotnjo.

Kao i svake godine do sada BK BROTNJO organizira zajedničko otvaranje biciklističke sezone, te pozivamo sve članove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kreću sa bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosadašnje biciklističko iskustvo da nam se pridruže na ovoj turi.

Tura je izrazito rekreativnog karaktera u dužini cca. 25 kilometara,sa mogućnosti priključivanja na kraćim dionicama za one koji ne mogu odvoziti cijelu rutu.

Ruta kretanja Čitluk-Međugorje-Krehin Gradac-Blizanci-Paoča-Čitluk, sa prigodnim domjenkom.

Još jedanput pozivamo sve ljubitelje bicikliranja da nam se pridruže na ovom druženju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!