Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:15
Dužina rute
92 km
Polazna lokacija
Zagreb, Bundek, istočno od mosta Slobode, Bundek
Kotizacija
- - - -
Website
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
203+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

ŠBZ-trening/vožnja pod stručnim vodstvom Matije Kvasine

"Škola biciklizma Zagreb" by Matija Kvasina poziva sve zainteresirane na grupnu vožnju po privremeno zamišljenim stazama GrandFonda Zagreb ovoga puta po Small trasi. Tempo vožnje prilagođavamo prema sporijim biciklistima. Ukoliko bude više ljudi dijelimo se u nekoliko manjih grupa.
Vožnja se odvija po pravilima Škole biciklizma Zagreb a to znači kulturno,sportki s kontroliranim pokretima jedna prava biciklistička bonton vožnja.

Svi su više nego dobrodošli u sudjelovanju vožnje uz pridržavanje par pravila:
- kaciga obavezna tokom trajanja vožnje
- slušati upute instruktora
- ispravan bicikl
- imati sa sobom rezevnu zračnicu,2 bidona i putnu biciklističku hranu

Nije tako strašno vozit ćemo se stvarno lagano, raditi pauze za kratke upute vezane uz biciklizam općenito, GranFondo Zagreb itd. Kilometarski nije nešto strašno 90km ali sa par pauza za druženje,predavanje i slikanje može sve skupa potrajati do max 4h30min.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!