Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 08:00
Trajanje
10 dana
Polazna lokacija
Kraljevo, centar
Kotizacija
380 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
656+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Čiker MTB maraton

25.06. - 04.07.2017. 10 DANA
BICIKLOM KROZ SRBIJU I CRNU GORU

Šesti put zaredom, MTB klub ’’Čiker’’ iz Kraljeva, u saradnji sa 12 turističkih organizacija iz Srbije i Crne Gore, organizuje međunarodni ’’Čiker MTB maraton’’.
Maraton traje 10 dana i nema takmičarski karakter.
Maraton prolazi kroz brdsko-planinske predele dve zemlje, obilazeći pri tom turističke centre, kao i kulturne i druge znamenitosti na tim teritorijama.
Na maratonu je organizovan transport prtljaga, užina, vozilo sa mehaničarima, rezervnim delovima i opremom. Maraton ima pratnju terenskih vozila. Smeštaj je organizovan u kampovima ili u sobama sa 2-4 kreveta, po pristupačnim cenama

Maraton startuje iz Kraljeva u nedelju 25.06.2017. godine i završava se u Kotoru 04.07.2017. godine, na obali Jadranskog mora.

U utorak 04.07. je organizovan povratak učesnika maratona i njihovih bicikala od Kotora do Kraljeva.


Kraljevo – Čačak – Požega – Užice – Zlatibor – Nova Varoš – Prijepolje – Pljevlja – Žabljak – Plužine – Nikšić – Risan - Kotor


Za učešće na maratonu neophodno je da učesnik pravilno popuni prijavu, uplati kotizaciju koja iznosi 50€, da poseduje odgovarajuću fizičku spremu, bicikl odgovarajućeg stanja i kvaliteta, kao i neophodnu opremu.

više detalja uskoro!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!