Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 07:00
Dužina rute
303 km
Polazna lokacija
Novi Sad, Pekara Kod Bake
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
30+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Vojvođanskih Jesenjih 300

50 nijansi Fruškogorske jeseni ;)

Detalji i prijave na stranici http://randonneurs-serbia.weebly.com/brevet-kalendar-2016.html

Trasa: https://ridewithgps.com/routes/17133246

Iz Novog Sada trasa vodi preko Dunava u Srem, kroz Petrovaradin i dalje ka Banstolu. Na Banstolu se skreće na zapad i prati cela dužina Partizanskog puta koji goredolira prelepim grebenom Fruške Gore kroz šareni jesenji pejsaž. Na žalost, put je na nekim delovima prilično zapušten i rupe se ne krpe odavno, te treba obratiti pažnju na stanje puta, kako ne bi došlo do oštećenja guma i točkova, ili nedajbože povreda. Nezgodne deonice su od TV tornja do Iriškog Venca, na nekim kraćim deonicama na potezu Iriški Venac-Crveni Čot, kao i na nekim mestima nakon prevoja pri tzn. "Sofijinim izvorima" Dakle umereno sa brzinom na nizbrdicama, uz neophodnu dodatnu pažnju na delovima sa lošim i oštećenim asfaltom. Preporučuju se široke gume i dobre kočnice, ili najsigurnije - lagana vožnja. Nije trka, a 2/3 trase su ravne, te će se kasnije prosečna brzina itekako popraviti.
Manjak kvaliteta puta biće sasvim sigurno nadomešten lepotom šume i predela :)
Nakon finalnog spusta sa Fruške Gore do Neština, i sitnih talasanja do Čerevića, preostale dve trećine trase su ravničarske uz tu i tamo poneki blagi talas karakterističan za Bačku.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!