Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:30
Dužina rute
18 km
Polazna lokacija
Lovran, lovranski mul
Kotizacija
40 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
289+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Giro di Marunada 2016.

NEDJELJA, 23.10.2016. „GIRO DI MARUNADA“- biciklijada

Mjesto okupljanja i prijave: lovranski mul
Vrijeme okupljanja i prijave: od 9:00 do 10:00
Startnina: 40 kn
Start: u 10:30
KRAĆA STAZA (rekreativni jir – cca 18 km): Polazak s lovranskog mula. Po asfaltnim lokalnim cestama do mjesta Liganj, zatim do mjesta Lovranska Draga pa bijelom šumskom cestom do rampe na cestici Dobreć/Tunel Učka. Od te točke, spust u Lovran.
DUŽA STAZA (sportski jir – cca 33 km): Polazak s lovranskog mula. Po asfaltnim lokalnim cestama do mjesta Liganj, zatim do mjesta Lovranska Draga pa bijelom šumskom cestom do rampe na cestici Dobreć/Tunel Učka. Od parkirališta kod Tunela Učka ide se šumskom cesticom do raskršća ceste Veprinac/Poklon i bijele stare ceste za Lupoglav. Od tuda se nastavlja asfaltnom cestom do bivšeg odmarališta Ina te dalje spust na ranč Bubač pa preko Grnjača natrag u Lovran.
NAPOMENA: staza nije obilježena, ne radi se o utrci nego biciklijadi i OBAVEZNO je pratiti vodiče tj. dečke iz kluba koji znaju stazu! Ceste nisu zatvorene za promet!

Biciklistima je organizator osigurao slijedeće:

- promotivnu majicu Giro di marunada
- stručno vođenje članova BBK Marun
- okrjepe na više mjesta duž staze
- ručak po povratku u Lovran
- dobru zabavu na tradicionalnoj fešti Marunadi (ako pazite na sebe i ostale sudionike)

Opći propisi: Obavezna oprema su MTB bicikl, biciklistička kaciga, rezervna zračnica. Nepridržavanjem pravila o obveznoj opremi ugrožavate svoju i sigurnost ostalih biciklista!

Vozači startom prihvaćaju sve navedeno u ovom raspisu i voze na vlastitu odgovornost.
Organizator ne snosi odgovornost za eventualne štete učinjena od strane vozača na vlastitoj ili tuđoj opremi te trećim osobama.

Ovisno o vremenskim uvjetima ili nekim drugim stvarima na koje organizator ne može utjecati, sve staze (i u subotu i u nedjelju) su podložne promjeni o čemu će sudionici biti obaviješteni prije starta.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!