Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
36 km
Polazna lokacija
Virovitica, centar, kod Zagrebačke banke
Kotizacija
35 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
88+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Do Vile Bilogore na kestenijadu i srneći"

Pridružite nam se na još jednoj biciklijadi, malo drukčijoj od dosadašnjih. Naime do sada smo upoznali ravničarski dio Podravine, vozili smo se uz Dravu i po ravnicama Podravine, jeli dravske ribe i podravske specijalitete.
Kako bi rekli Monty Python-i "And Now for Something Completely Different...". ;)
Kao što znate Podravine je omeđena sa jedne strane Dravom a sa druge brdima Bilogore i baš tim brdima ćemo se ovaj put provozati (i da biti će uspona i spusteva ;) )
Naime odvesti ćemo se nekih 18km od Virovitice do prekrasnog izletišta "Vila Bilogore" koje se smjestilo u sred te naše lijepe Bilogore.

I tamo će nas ljubazni domačini ugostiti na Prvoj Bilogorskoj kestenijadi.
Biti će tamo i pečenih i kuhanih kestena kao i drugih proizvoda od kestena koje će se moći kušati po promotivnim cjenama.
No iako će se sve vrtjeti oko kestenja, domaćini će na pripremiti srneći paprikaš da se malo okrijepimo nakon vožnje. Naime kuhinja u Vili Bilogore poznata je po pripremanju ukusnih jela od divljači kojom je Bilogora bogata.

Želite li se provozati Bilogorom, kušati dobar srneći paprikaš i ukusne kestene i to na posebnom mjestu kao što je Vila Bilogore pridružite nam se, vaše mjesto vas čeka.

E sad tehničke stvari.
Kotizacija za biciklijadu je 35kn u koju ulazi piće dobrodošlice kod dolaska na imanje, porcija srnećeg paprikaša i porcija kestenja.
Ostalo piće, kestenje ili kušanje bilo kojih drugih proizvoda koje ćemo tamo naći dodatno se naplaćuje.

Kao valjana prijava na biciklijadu smatra se uplata kotizacije od 35 kn na račun IBAN: HR5323600003241369652 na ime Branka Rekić sa naznakom „za biciklijadu“, i slanje kopije te uplate na email adresu info@nippyadventures.com
Što znači da se prijava na ovom Facebook događaju smatra samo znakom namjere da ćete se pridružiti, ali nije dovoljna kao pravovaljana prijava na biciklijadu.
Ovaj put broj prijava je ograničen na 40 zato prijavite se što prije i uplatite kotizaciju i time rezervirajte svoje mjesto.

Kao i sve dosadašnje biciklijade i ova kreće iz centra Virovitice kod Zagrebačke banke.
Okupljanje je u 9.30h a polazak na vožnju u 10.00h.
Povratak je planiran u 15.30h što znači da ćemo oko 14h krenuti iz Vile Bilogore nazad prema Virovitici.

Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se preporučuje.
Kao sudionici u prometu obratite posebnu pozornost na vlastitu sigurnost kao i na sigurnost ostalih sudionika biciklijade i svih drugih sudionika u prometu.

Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizatori ne snose nikakvu odgovornost za bilo kakve nesretne slučajeve tijekom biciklijade niti za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama. Pravo sudjelovanja na biciklijadi ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i PRIHVAĆA UVIJETE OSLOBAĐANJA OD ODGOVORNOSTI.

Organizatori biciklijade: Vila Bilogore, portal za promicanje cikloturizma Nippy Adventures uz potporu Turističke Zajednice Bjelovarsko - bilogorske županije.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!