Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 08:00
Trajanje
3 dana
Dužina rute
84 km
Polazna lokacija
Milići, motel Radočelo
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
74+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Golijski vatromet 2016

14.10 Dolazak u večernjim satima u motel Radočelo u selu Milići udaljenom 15km. od manastira Studenice u pravcu Ivanjice.Večera individualno i smeštaj po sobama.
Cena noćenja sa doručkom 1000din. a samo noćenje 800din.

15.10. SUBOTA 45km. Polazak na vožnju je u 8h.Ove godine je izmenjena koncepcija.Prvi dan vozimo direktno do najvišeg vrha golije(Jankov kamen 1833m.)Ovoga puta noćenje je organizovano u motelu KUČ na Odvraćenici po ceni 600din samo noćenje , 900din.noćenje sa dorućkom.

16.10..NEDELJA 39km.Polazak na vožnju je kao i prvog dana u 8h.Od motela Kuč sa Odvraćenice vozimo 7km.asvaltnim putem u smeru Raške do kuće Šeremetovića gde prelazimo na makadamski put sve do cilja vozeći preko Bzovika i obroncima Radočela.
Na kraju u motelu Radočelo biće organizovan zajednički ručak pre nego se rastanemo.

Logistika će biti i ove godine.Kombi prevoz kako bi imali više mesta za stvari.Cena je 100E i deli se na broj učesnika.Kako nas je prošle godine bilo 50 trebalo bi da bude po učesniku 250din.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!