Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 07:00
Dužina rute
204 km
Polazna lokacija
Skradin, ispred Apartmana/Kafića Visovac
Kotizacija
70 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
26+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km Skradin 2016.

Start i cilj breveta bit će u Skradinu ispred Apartmana/Kafića Visovac (Konzum) (Skradinskih svilara 21) u subotu, 24. rujna 2016. u 7:00 sati.

Za kraj sezone jedna ruta bez velikih izazova. Dat će nam mogućnost uživanja u kršu i pogledu na more. Prilikom vožnje na obali mamit će nas brojni kafići i restorani. Biti će ovo prava prilika za joyride.

Brevet kreće iz Skradina prema zapadu. U prvih 50 km se odrađuju 2 spomena vrijedna uspona nakon kojih se spuštamo na obalu Jadrana kod Seget-a. Iz Seget-a krećemo Jadranskim magistralom prema sjeverozapadu. 1. kontrolna točka je BP INA u Primoštenu. Nastavljamo obalom preko Šibenika i Vodica do otoka Murter. U Betini je 2. kontrolna točka.

Predviđena trasa ukupne je duljine 204 km i do 2000 m visinaca. Podloga trase je od dobrog do odličnog asfalta.

Breveto je vremenski ograničen na 13 sati i 30 minuta, pa vas na cilju u Skradinu čekamo do 20:30 sati.

Kao i inače, obavezni dio opreme su kaciga, reflektirajući prsluk i svjetla.

Napomena: Parkiranje u Skradinu je ili otežano ili se skupo plaća! Predlažemo parkiranje izvan mjesta u okolnim selima i spuštanje na start biciklom.

Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete do 22. rujna. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu

Informacije

Na start breveta dođite barem pola sata ranije (6:30) kako bi odradili administrativne stvari. Svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i ACP karton za ovjeru kontrolnih točaka, a treba potpisati i Izjavu.

Breveto se ne odgađa zbog lošeg (ili predobrog) vremena.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!