Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
74 km
Polazna lokacija
Ogulin
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
157+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Cjelodnevno druženje s BK Babaroga

TOMISLAV 08:00h

RUTA Ogulin - Zeleni kut (Zvečaj) - 74km

Znači vožnja do Zelenog kuta i kupanje tamo, ponesti sa sobom gaće za kupanje, a i nešto love za jelo jer imamo i restoran tamo od obitelji Puškarić.

Molimo sve koji budu vozili ako imaju kacige da ih ponesu i da se pridržavaju vožnje i plana vožnje da se vozi u koloni po jedan.

Vožnja je na vlastitu odgovornost.
Nadamo se što većem odazivu i da se provedemo što ljepše na našim ljubimcima, a i na samome kupanju i druženju cjelodnevnom.

Lijep pozdrav od predsjednika koji se raduje što većem odazivu.

I još jedna molba potvrdite svoj dolazak nadamo se da ne tražimo puno

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!