Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
57 km
Polazna lokacija
Čortanovci
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
166+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

XIV. Biciklijada Dunavske čarolije

U sklopu priprema za XIV DUNAVSKE ČAROLIJE, u nedelju 11 avgusta tekuće godine, biće organizovana biciklistička tura po stazi na kojoj će biti održana trka u okviru ovog spektakularnog sportskog događaja.
Cilj vožnje je upoznavanje potencijalnih učesnika trke sa stazom.

Staza je duga skoro 57 kilometara i kreće se od Čortanovaca, preko Beške, Inđije, Jarkovaca, Maradika i Krušedola, do Velike Remete, Karlovačkih Vinograda i opet u Čortanovce.

Izuizetno uzbudljiva biciklistička tura puna zanimljivosti, predeli se menjaju gotovo na svakom kilometru, a uživanje u vožnji je zagarantovano.

Za učesnike vožnje koji dolaze iz pravca Novog Sada, okupljanje u Čortanovcima je u 9h ispred planinarskog doma Kozarica.

Bilo bi dobro da se najavite na ovom fejsbuk profilu da bi znali da li da vas očekujemo (https://www.facebook.com/dunavske.carolije)

Za bicikliste koji dolaze iz pravca Inđije, okupljanje je u 7h ispred prostorija MTB Družina, kod pošte u centru Inđije.

Vožnja će biti prilagođena najsporijim vozačlima, teren je šarolik ali prikladan za sve ljubitelje biciklova.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!