Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
7 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad), jezero Jarun
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
826+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. Biciklistička utrka Dukat Fit

Mali i veliki biciklisti, svi vi koji volite biti fit, pridružite nam se i ove godine na biciklističkoj utrci Dukat Fit i Dukatino utrci za djecu! Utrke se voze u subotu, 17. rujna 2016. na zagrebačkom jezeru Jarun od 11 sati, a prijaviti se možete putem online obrasca do 15. rujna.

Utrka je namijenjena ljubiteljima vožnje biciklom, kako onima posve fit, tako i onima koji uživaju u lakšem bicikliranju s obitelji ili prijateljima – jer kad si fit, možeš sve. Uz rekreativce i iskusne bicikliste, koji će voziti jedan, odnosno dva kruga oko Velikog jezera, Dukatino utrke za djecu okupit će male ljubitelje pedaliranja, od 3 do 12 godina, u tri utrke na otoku Trešnjevka.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade Dukata i DSG bicikala

Natjecati se možete u pet kategorija prema sljedećem rasporedu:

11.00 Dukatino mali (3 do 5 god.) - 200 m
11.20 Dukatino srednji (6 do 8 god.) – 1,2 km
11.40 Dukatino veliki (9 do 12 god.) – 1,2 km
12.00 utrke Dukat Fit: Građ­ani - 7,2 km i Sportaši - 14 km

Sudjelovanje je besplatno, a obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige za sve utrke.

Svi sudionici dužni su pri registraciji na prijavnom mjestu na Jarunu, otok Univerzijade predati izjavu Suglasnosti za sudjelovanje u 5. biciklističkoj utrci Dukat Fit.

Prijavna mjesta za sve utrke na otoku Univerzijade otvaraju se u 9 sati.

Svoju online prijavu potvrdite na Dukatovu prijavnom štandu na Jarunu od 9 sati, a najkasnije sat vremena prije početka utrke za koju ste se prijavili te preuzmite startni broj, čip za elektronsko mjerenje vremena vožnje (natjecatelji u kategorijama Građani i Sportaši) i natjecateljsku majicu.

Ne zaboravite zaštitnu kacigu i vidimo se na startu!

Dukat organizira ovu utrku već petu godinu zaredom s ciljem promicanja urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza te promicanja brige o zdravlju i zdravim životnim navikama. Utrka se i ove godine održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i u sklopu Europskog tjedna mobilnosti.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!