Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 16:00
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Caffe bar Domino, Cvjetno naselje IV. 16
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
160+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bicikliona (bicikl i ona) - edukacija

Klub "Škola biciklizma Zagreb" organizira jedinstveni zabavno edukativni event.
Bicikliona je dan kada ćemo pokušati biciklisticama što bolje objasniti, demonstrirati kako se održava bicikl, kako se vrše jednostavni popravci te kako si smanjiti eventualne tehničke probleme na vožnjama.

Cilj nam je što jednostavnije prikazati nježnijoj biciklističkoj populaciji koliko je važno održavanje i poznavanje bicikla kao prijevoznog sredstva tj mezimca na dva kotača. Čak i neki komplicirani problemi na vožnji se mogu s lakoćom otkloniti ako ste na to na vrijeme pripremljeni.

Svi su dobrodošli na event uz napomenu da jedino biciklistice imaju pravo isprobavati, postavljati pitanja itd. Svi ostali nazočni smiju samo promatrati te se suzdržavati od nepotrebnog dobacivanja dok službeni dio traje.
Nakon završetka tog "edukativnog" dijela započinje zabavni dio kada su sva pitanja dobro došla te kada se slobodno zabavljamo dokle god želite tj dok je Caffe bar Domino otvoren.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!