Polazak
(nedjelja) 10:00
Polazna lokacija
Slavonski Brod, ispred caffe bara DERBY
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
144+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada " Ko 4. Magarac"

Okupljanje počinje u 9 sati ujutro ispred caffe bara Derby i traje do 10 sati kada krećemo prema Ljeskovim vodama.

Plan puta je Derby - D.Vrba - G.Vrba - Trnjani - Klokočevik - Vrhovina - Ljeskove vode

Cilj ovog projekta je promocija biciklizma kao zdravog načina života, promocija Slavonije i naše Županije, grada Slavonskog Broda ali i Hrvatske kao biciklističke destinacije te pomaže razvoju cikloturizma u našem kraju.

Realizacijom ovog projekta želimo skrenuti pažnju svim učesnicima u prometu na sve veći broj biciklista i ujedno upoznati bicikliste sa još jednom zanimljivom biciklističkom rutom.

Biciklijda će biti najavljena u svim lokalnim medijima i Hrvatskim specijaliziranim portalima.

Biciklijada se održava u sklopu europskog tjedna sporta u suradnji sa Europe Direct Informacijski centar Slavonski Brod,Europski dom Slavonski Brod, Informacijski centar za mlade BP-a, PU Brodsko Posavska, Razvojnom agencijom grada Slavonskog Broda, Općinom Bukovlje, Nextbike, Tehničkom školom Slavonski Brod i Srednjom školom Antuna Matije Reljkovića.


*Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost da bude aktivna, ne samo tijekom tog tjedna nego i cijele godine. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Europskom tjednu sporta se u Hrvatskoj i ove godine pridružilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta koje je Nacionalni koordinator manifestacije u Republici Hrvatskoj.

Europski tjedan sporta 2016. započet će 10. rujna. Slično kao prethodne godine, osmišljen je kao zaista europski događaj s aktivnostima diljem Europe. Zemlje sudionice moći će organizirati aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini tijekom određenog nacionalnog Tjedna sporta, u razdoblju između 10. rujna i 2. listopada 2016.

Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta 2016. održat će se u Košicama, u Slovačkoj 10. rujna, a vodeći događaj u Bruxellesu 15. rujna. U Republici Hrvatskoj Tjedan će se obilježiti od 10. do 17. rujna 2016. god.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!