Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 17:00
Polazna lokacija
Donja Stubica, iza željezničke postaje
Kotizacija
50 kn
Facebook
Broj pregleda
57+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Polygon 2016

Multimedijalni centar STUB-KLUB nakon opsežnih radova na uređenju Parka za ekstremni biciklizam Polygon u Donjoj Stubici tokom proljeća i ljeta ove godine predstavlja šarolikom pučanstvu Lijepe naše (a i šire) sportsko-glazbeni događaj tokom kojeg će mnogi vozači ekstremnog biciklizma pokazati svoje vratolomije i vožnju na biciklima po samome parku koji je zamišljen kao niz tematskih staza i skokova prilagođenih vozačima svih kategorija i uzrasta. Utoliko više što je probrana ekipa mladih i djece iz stubičkog kraja, a i Zagorja čitavo ljeto provela na Polygonu uređujući staze i skokove te se neformalno družila i zezala uz dnevne i večernje vožnje.
Sportsko-glazbeni događaj Polygon 2016 će se održati 27. kolovoza na Polygonu u Kolodvorskoj 26 u Donjoj Stubici (iza željezničke postaje) sa početkom u 17 sati.!
Program:
17.00 Warm up and DJ session
18.00 Dirt session
19.00 Pumptrack session
20.00 Roštilj and DJ session

Svi vozači voze na vlastitu odgovornost !!!
Kotizacija po svakom vozaču je 50 kn što uključuje vožnju, hranu i tekuće osvježenje.

Svi su dobrodošli. Nije nikakvo natjecanje.

Ko dođe, dobro dođe, probaj kaj je pumptrack staza!!!!!

Kaciga i rukavice obavezna oprema.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!