Polazak
(nedjelja) 14:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Salinovec, centar
Kotizacija
20 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
111+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. Biciklijada "Med skrajski bregi"

Prijave su u Salinovcu od 13:00 do 13:45 sati, a pošto je za 120 sudionika osigurano topli obrok, majica, reflektirajući prsluk, stražnja bljeskalica i „mačje oči“ mole se sudionici da na prijavu dođu čim prije.

Ruta biciklijade je sljedeća: Salinovec – Stažnjevec – Lančić – Knapić – Ivanec – Prigorec – Ivanečka Željeznica – Salinovec.

nagrade za sudionike

Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organizira petu biciklijadu „Med skrajski bregi“ koja je ove godine ušla pod gore navedeni projekt „ Edukacija biciklista o boljoj uočljivosti u cestovnom prometu“, kojeg su omogućili Ministarstvo unutarnjih poslova i Zaklada za prevenciju kriminaliteta „ Sveti Mihael“ varaždinske županije .

Partneri na projektu su sljedeće udruge: Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec, Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić, Udruga za sportsku rekreaciju Ivanečka željeznica i Udruzi građana Prigorec.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!