Polazak
(subota) 16:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Sisak, Rimska ulica (Mali Kaptol)
Kotizacija
1,33
Organizator kontakt
Broj pregleda
140+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada u okviru Malog topolovačkog sajma

Biciklijada se održava u okviru manifestacije „Mali topolovački sajam“ vezan uz Dan prigradskog naselja Topolovac.

Rekreativnog je karaktera, stoga se bilo koji oblik natjecanja ili prebrza vožnja, koja bi mogla utjecati na sigurnost bicikliranja, neće tolerirati.

Staza je uglavnom ravna i nema brda. Vozi se po gradskim i prigradskim (topolovačkim) ulicama te se svi sudionici moraju pridržavati prometnih pravila i uputa redara biciklista.

startnina, koja će pokriti troškove zakuske na cilju, iznosi 10 kn. Ne plaća se za djecu do 14 godina.

START Mali Kaptol -Ul. Rimska- (desno)ispod Starog mosta- Mihanovićeva obala- (lijevo)Ul. J. Runjanina- (desno) Ul. M. Marulića – (lijevo) Ul. B. Brnada - (lijevo) Ul.Kralja Tomislava-(desno) Ul. Ljudevita Gaja (vozi se iza bazena i tržnice)-(lijevo) I.K.Sakcinskog-(desno) Ul.Stjepana i Antuna Radića –(lijevo) Ul.Frankopanska-(lijevo novom biciklističkom stazom) Ul.Rimska-(lijevo) I.K.Sakcinskog(pored hotela Panonija)-(desno) Ul. Franje Lovrića-(lijevo) Ul.kralja Tomislava prema mostu Galdovo
Poslije vozi se Galdovačkom ulicom do skretanja u Budaševo. Vozi se Ulicom Veliko Budaševo u smjeru Topolovca gdje se ulazi u Ulicu Ostrovo i vozi ravno do raskrižja u središtu Topolovca gdje se skreće desno u Ulicu Goričica. Goričicom se vozi do raskrižja prema Crnačkom mostu. Na raskrižju se skreće lijevo na zaobilaznicu i vozi do prvog raskrižja u smjeru Popovače. Na raskrižju se skreće lijevo u Ulicu Stari Topolovac, vozi se ravno pored Sajmišta i stare zgrade općine sve do središta Topolovca gdje je na Trgu hrvatskih branitelja cilj biciklijade.
Duljina cca 20 km

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!