Polazak
(subota) 08:00
Trajanje
2 dana
Dužina rute
216 km
Polazna lokacija
Kaštela - Malačka, spomen obilježje
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
88+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Putevi ponosa i slave 2016.

27.08.2016.
• 07:30 Kod spomen-obilježje na Malačkoj polaganje vijenca za poginule branitelje Kaštela i Kaštelanske zagore.
• 07:45 Kratki govor vlasti Kaštela, kratka molitva i blagoslov učesnika.
• 08:00 Predstavnik vlasti ili gradonačelnik sirenom označava start biciklijade.
• 09:10 Dolazak Kladnjice. (16 km ukupne vožnje) - nakon 16 km od predhodne točke, 1h 10 min vožnje. 15 min. stanka, polazak 09:25.
• 10:25 Dolazak Vinovo (kod Lokve). (26 km ukupne vožnje) – nakon 10 km od prethodne točke i 40 min vožnje. 25 min. stanka za okrepu i osviježenje. Polazak u 10:50
• 11:40 Dolazak Ružići kod spomen obilježja. (38 km ukupne vožnje) – nakon 12 km od prethodne točke i 50 min vožnje. 10 min. stanka za okrepu i polaganje vijenca. Polazak u 11:50
• 12:00 Dolazak Otavice (Meštrovićev mauzolej) (43 km ukupne vožnje) – nakon 5 km od prethodne točke 10 min vožnje. 15 min. Kratka stanka. Polazak u 12:15)
• 14:15 Dolazak Biskupija (Crkvina) (68 km ukupne vožnje) – nakon 25 km od prethodne točke i 2 sata vožnje. Stanka za obilazak od 15 min. Polazak u 14:30
• 14:50 Dolazak Knin (76 km ukupne vožnje) – nakon 8 km od prethodne točke i 35 min vožnje. Okrepa i polaganje vijenca. Stanka od 30 min, polazak u 15:20
• 16:40 Dolazak Kijevo (99 km ukupne vožnje), ) – nakon 23 km od prethodne točke i 1h 50 min vožnje. Večera i odmor.


2. Dan, Nedjelja 28.08.2016

• 07:00 Ustajanje. Polazak 07:15
• 07:25 Dolazak do crkve sv. Mihovila . (2 km, - 10 min vožnje, 101 km ukupne vožnje) 15 min stanka kod crkve, polaganje vijenca i upoznavanje Kijeva. Polazak u 07:40
• 08:30 Dolazak na izvor rijeke Cetine. (105 km ukupne vožnje) – nakon 4 km od prethodne točke, 10 min voznje. Stanka od 15 min, polazak u 08:45.
• Posjeta Crkvi svetog Spasa. Starohrvatska crkva iz 9 st. Polazak u 09:00
• 09:50 Dolazak Vrlika. (115 km ukupne vožnje) Posjeta nadaleko poznatoj Česmi „gdje su vile kolo igrale“. Marenda, polaganje vijenca i upoznavanje mjesta. (11 km - 50 min vožnje od prethodne točke). Stanka od 40 min. Polazak u 10:30.
• 12:30 Dolazak kupalište Dabar. (137 km ukupne vožnje) – nakon 22 km od prethodne točke i 2h vožnje. Stanka za kupanje, okrepu i osviježenje - 40 min. Polazak u 13:10
• 14:20 Dolazak Gala (vrelo Kosinac). (156 km ukupne distance) – nakon 19 km od prethodne točke i 1h 10 min vožnje. Stanka za okrepu 20 min. Polazak 14:40.
• 15:40 Dolazak Grab (Ćosića mlinica). (169 km ukupne vožnje) – 13 km od prethodne točke i 1h vožnje. Stanka od 10 min za osviježenje i slikanje. Polazak u 15:50.
• 16:10 Dolazak Trilj. (174 km ukupne vožnje) – nakon 5 km od prethodne točke i 20 min vožnje. Stanka za okrepu i soviježenje od 20 min. Polazak u 16:10
• 17:20 Dolazak Dugopolje. (193 km ukupne vožnje) – nakon 19 km od prethodne točke i 1h 10 min. vožnje. Stanka 10 min. Polazak u 17:30
• 17:50 Dolazak Klis (199 km ukupne vožnje) – nakon 6 km od predhodne točke i 30 min vožnje. Stanka i osviježenje 10 min. Polazak u 18:00
• 19:15 Dolazak Kaštel Stari (217 km ukupne vožnje) – nakon 16km od predhodne točke i 1h vožnje. Večera i druženje

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!