Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Đakovo
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
270+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

9. Đakovačka obiteljska biciklijada

26. svibnja održat će se deveta po redu Đakovačka obiteljska biciklijada, pod pokroviteljstvom TZ Đakovo, Grada Đakova, a u organizaciji tvrtke Mlaco. Kao i svake godine, start biciklijade je iz dvorišta Švajcerije, a cilj je uz jezero Jošava.

Okupljanje je od devet, a start predvidivo u deset sati. Dužina staze je 7,5 km po asfaltu, dok je posljednji kilometar makadam. Cijelim putem veselu kolonu pratiti će tamburaši, a na začelju ide kombi koji će pomoći 'posustalim' biciklistima.
Ove godine uz poklone za bicikliste (kape ili majice) koje sponzoriraju pokrovitelji i organizatori, djelatnici PP Đakovo djeliti će učesnicima biciklijade svjetla za bicikle i ostali pribor u sklopu akcije za povećanje sigurnosti u prometu biciklista. Zato molim za strpljenje, a organizatori su osigurali dovoljne količine, tako da nitko neće ostati praznih ruku.

Na cilju čekati će spremni obroci i piće za bicikliste. Na ledini uz jezero organizator priprema tradicionalne biciklističke nagradne igre, kao što su povlačenje užeta, skakanje u vreči, vožnja spretnosti i razna druga iznenađenja. Nagrade osiguravaju Capriolo, Bike centar Majić i tvrtka Mlaco d.o.o..

Ukoliko nam vrijeme ne bude naklonjeno, biciklijada se odgađa za tjedan dana, pa sve tako do prve sunčane nedjelje.

Biciklijada nije takmičarskog karaktera. Bitno je stići do jezera, dobro se zabaviti i provesti dan u prirodi.


Dodatne informacije
Ivan Haas 091 1812 382

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!