Polazak
(subota) 06:00
Dužina rute
300 km
Polazna lokacija
Mursko Središće, Turistički kompleks CIMPER
Kotizacija
13,27
Organizator kontakt
Broj pregleda
60+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. BRM “Pannonia 300″

Pozivamo Vas na 4. BRM “Pannon 300″ koji će se održati 02.07.2016. u Murskom Središću.

Trasa je jednaka prošlogodišnjoj uz koju neznatnu promjenu. I opet trasa vodi kroz brojna hrvatska sela, uz samu mađarsko austrijsku granicu, djelomično rutom EuroVelo 13 (Željezna zavjesa).

Kontrolne točke budu Petrovo Selo, Narda, Kiseg, Koljnof i u povratku istim putem opet Petrovo Selo.

Promjene su u i samoj organizaciji. Turistički kompleks CIMPER je službeno zatvoren zbog stečaja. Iako su start i cilj i dalje na istoj lokaciji, restoran i bungalovi za noćenje ne rade. Prehrana na cilju bude drugačije riješena, a eventualna noćenja se mogu dobiti u nedalekom pansionu ILONKA. Na raspolaganju nam ostaje veliki vanjski prostor, vanjski sanitarni čvor sa tušem, terasa sa nadstrešnicom i prostor recepcije na samom ulazu u kompleks.

Prva kontrolna točka bude u Mađarskoj, u Petrovom Selu na 77-om kilometru u već poznatoj nam rustikalnoj j gostionici “Nazdravlje”. Druga KT je u nedalekoj Nardi, mjestu pobratimljenom sa gradom Mursko Središće.

Slijedeća KT bude u mađarskom Kisegu, ali je promjenjeno mjesto. Neće biti u dvorištu ureda Hrvatske samouprave, već na atraktivnijoj lokaciji unutar Jurišićeve utvrde, korak – dva od nekadašnje kontrole u suvenirnici / info punktu. Naravno, Hrvatska samouprava Kisega je i dalje domaćin.

Dalje vozimo preko austrijskog Srednjeg Gradišća i stižemo u mađarski Koljnof / Kophaza na 4. KT do hrvatskog restorana “Levanda” gdje nas očekuje objed uz kraći odmor. Nastavljamo natrag istim putem, uz usputnu 5. KT u Petrovom Selu u gostionici “Nazdravlje”.

Cilj je “Pizzeria VURI” u Murskom Središću, odmah poslije mosta lijevo. Tu potvrđujemo kartone i dobivamo konzumaciju u vrijednosti 25 kuna.Čvrsta ili tekuća hrana, izbor je osobni. Na startnom mjestu u Cimperu je moguće tuširanje, a bude i nešto tekućeg uz zajedničko druženje i iščekivanje ostalih, sve do 02:00h u nedjelju kada ističe vremensko ograničenje za završetak breveta. U slučaju kiše nema nikakvih promjena.

Cijenu startnine je 100 kuna.

Prijave su do 30.06. 2016. do 23:59h na e-mail “info@mbk-mura.hr“. Molim u prijavi navesti standardne podatke: Ime, adresu, godište i kontakt broj mobitela.

Gps:
https://www.bikemap.net/en/route/3067046-brm-pannon-300-2016-1dio/

https://www.bikemap.net/en/route/3107226-brm-300-pannon-2016-return/


Dobro došli.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!