Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 18:30
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Čačak, park kod autobuske stanice
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
13+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Čačanska kritična masa

8. Čačanska Kritična masa je zajednička (masovna) biciklistička vožnja koja ima cilj da promoviše biciklistički saobraćaj, bicikl kao ekološko i zdravo prevozno sredstvo kao i da skrene pažnju na probleme sa kojima se biciklisti susreću u svakodnevnom saobraćaju.
Vozi se gradskim ulicama po ruti koja je unapred isplanirana, dužina vožnje je do 10 km dok je brzina kretanja ograničena kako bi svi učesnici mogli da prate a grupa bila kompaktna, te vožnja nema takmičarski karakter. Učesnici Kritične mase su u obavezi da poštuju saobraćajne propise i da voze desnom stranom puta. Ove godine kritičnu mase mase vozimo bez obezbeđenja uz napomenu da svako odgovara za sebe.

Program:
18:00 do 18:30h - okupljanje u parku kod autobuske stanice

18:30 do 19:10h - Vožnja sledećim ulicama: Lomina, Mutapova, Beogradska, Milenka Nikšića, Kružni tok u Ljubiću, Milenka Nikšića, Gradski Bedem, Gradski Park, Kralja Petra Prvog,Gospodar Jovanova, Gradsko Šetalište, Trg

19:10 do 19:20h - gradski trg. zajedničko fotografisanje

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!