Polazak
(subota) 10:30
Polazna lokacija
Orahovica, kod vatrogasnog doma u centru
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
88+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Biciklom u prirodu"

Povodom otvorenja turističke sezone 2016. na izletištu ''ORAH'' (orahovačko jezero), biciklistički klub organizira još jednu biciklijadu.
Početak druženja je predviđen za 10.30 h (25. lipanj - subota) okupljanjem kod vatrogasnog doma u centru Orahovice. Potom se kreće prema kompleksu Jezero-Ružica grad gdje će se uz kratku stanku sudionicima podijeliti osvježavajući napici, banane i energetske pločice.
Nakon ''službenog'' djela, krećemo na ono pravo...pedaliranje...


Prva lokacija/cilj nam je kamenolom ''žervanjska'', potom se penjemo prema vrhu ''Javor'' na 712 m nv nakon kojega se spuštamo prema odmorištu ''šaševo'' te obilazak radlovačkog jezera.


Za one koji su već sudjelovali na našim biciklijadama jasno je da je ruta drugačija od dosadašnje, nema više uspona na toranj kapovac i odlaska na manstir sv. Nikole koji je viđen već nekoliko puta.


Po povratku na jezero očekuje nas sajam kulena i vina i još pregršt događaja koje grad Orahovica osigurava tokom cijelog vikenda. Detaljne informacije o svim događajima biti će naknadno objavljene u ovome događaju, a iste možete pronaći na portalima; http://www.orahovica.hr/ i http://tzgorahovica.hr/.

Sve u svemu, provod i zabava zajamčeni...vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!