Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 08:30
Dužina rute
132 km
Polazna lokacija
Bač, ispred Vatrogasnog doma
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
30+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Vikend vožnja kroz Hrvatsku

Vikend...druzenje...razgledanje...voznja bicikla...ocuvanje i poboljsanje zdravlja. :)
Dakle, iz Baca, preko Deronja, Odzaka, Karavukova i Bogojeva prelazimo u Erdut gde pravimo pauzu kod tvrdjave, zatim nastavljamo preko Dalja i Borova za Vukovar gde pravimo par kracih pauza uglavnom vezanih za razgledanje i slikanje. Prolazeci kroz Sotin, Opatovac, Mohovo i Sarengrad stizemo u Ilok gde pravimo jos jednu pauzu na obali Dunava i nastavljamo na Backu Palanku ka Bacu.

Polazak iz Baca u 08:30 ispred VATROGASNOG DOMA.
Brzina prilagodjena grupi!
Sa sobom poneti PASOS, rezervnu gumu, osvezenje, voce, nesto od slatkisa, sendvic-dva-tri. :D
Ispravan bicikl se podrazumeva! ;)

>>>Za 04.06 javljaju oblacno vreme, s mogucim padavinama u vecernjim satima, u slucaju losijeg vremena voznja se odlaze!!!!

https://ridewithgps.com/routes/14125218

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!