Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak)
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
206+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom na Terraneo 2013.

Akcija «Biciklom na Terraneo 2013» idealna je za sve one željne najzdravijeg i zasigurno nezaboravnog načina da dođu ovog ljeta do Šibenika. Kao i prošle godine, mješoviti peteročlani tim zaljubljenika u biciklizam povest će trodnevnu avanturu u kojoj će od Zagreba do Šibenika proći čak 384 kilometra.
Akcija kreće u subotu 2. kolovoza polaskom iz Zagreba na prvu etapu u kojoj će se proći 183 kilometra te preko Karlovca, Duge Rese, Vrbovskog, Delnica i Rijeke završiti na Krku. Drugi dan puta uključuje etapu od Krka, preko Cresa i Malog Lošinja pa brodom sve do Zadra. U sklopu druge etape proći će se put dug 211km od čega će 120 kilometara biti vožnje bicikla.
Za treći, završni dan puta, predviđen je put dug 90 kilometara, od Zadra, preko Ugljana, Pašmana, Biograda i Vodica do Šibenika.
Dolazak na Terraneo lokaciju očekuje se u večernjim satima u ponedjeljak 5. kolovoza.

Sve detaljne informacije o prijavljivanju za akciju «Biciklom na Terraneo 2013» i kako ostvariti popust na željeznički prijevoz naći ćete na službenom sajtu festivala na adresi www.terraneofestival.com.

Terraneo festival, jedan od najboljih Europskih Festivala po izboru Forbes Magazina, ove godine se održava od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!