Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
45 km
Polazna lokacija
Novska, kod fontane "Ogrc"
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
209+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Novska Bike 2016.

NOVSKA BIKE 2016.
Novska- Nova Subocka- Stara Subocka- Plesmo-Krapje-Jasenovac-Novljansko jezero

Turistička zajednica grada Novske i Grad Novska pozivaju Vas na promotivno rekreativnu biciklijadu pod nazivom „Novska Bike 2016.“ koja će se održati 05. lipnja 2016. godine. Uz ugodnu vožnju biciklom sudionici će moći uživati i u različitim eko-etno i gastro sadržajima te prirodnim ljepotama našeg kraja.

Okupljanje u Novskoj, Trg dr. Franje Tuđmana (kod fontane "Ogrc"), polazak u 9:00 sati.

Zadnja postaja/cilj je Novljansko jezero uz ručak i druženje.
Ukupna dužina rute iznosi 45 km, vozi se asfaltiranom cestom i nije zahtjevna, a s odmorišnim pauzama ukupno vrijeme rute iznosi oko 5 h.

Sudjelovanje na biciklijadi je dobrovoljno i na vlastitu odgovornost., a mogu sudjelovati samo stariji od 16 godina. Organizatori ne snose odgovornost za štete i ozljede nastale pod okolnostima na koje organizator ne može utjecati. Molimo Vas da poštujete vođe kolone koji će biti posebno označeni i da poštujete prometna pravila i vozite u koloni ne prelazeći na lijevu stranu ceste. Držite razmak između sebe i susjednog bicikliste kako ne bi došlo do nezgoda koje bi mogle dovesti do kvarova i ozljeda. Na taj način će vožnja svima biti ugodnija i sigurnija.

Kotizacije NEMA te Vas samim time molimo da svoj dolazak s osobnim podacima potvrdite na e-mail adresu: info@novskaturist.hr ili u inbox na facebook stranici Turističko informativni centar Novska kako bismo mogli znati točan broj sudionika koji sudjeluje u samom događaju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!