Polazak
(nedjelja) 14:30
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Vukovar, parkiralište hotela Dunav
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
248+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. Vjerski cikloturizam, Ilača

Biciklistice i biciklisti, prijateljice i prijatelji! :)

Drago nam je kako Vas i ove godine možemo pozvati na sada već tradicionalno vozočašče, odnosno na 3. vjerski cikloturizam u Ilaču!

Kako smo se do sada uvjerili u veoma dobar i velik odaziv ljubitelja biciklizma, tako se nadamo kako ćemo i ove godine nastaviti u istom tonu. Kako Vi, tako i mi. :)
Ono što Vam mi nudimo jest jedno kvalitetno druženje na dva kotača tokom prve nedjelje u mjesecu lipnju. Pa krenimo. Dakle:

- Skup i sami start jest u nedjelju, 5. lipnja na parkiralištu hotela Dunav u Vukovaru u 14:30 h!

- Skup u Vinkovcima predviđen je za 15:30 h gdje će se okupiti biciklisti koji su započeli start iz Vukovara, te svi ostali sudionici koji su naumili odvesti rutu od Vinkovaca do Ilače.

- Kao i do sada, kratki odmor napraviti ćemo na pola puta između Vinkovaca i Ilače uz kratko osvježenje

- I na poslijetku, dolazak u Ilaču netom prije 18 h, odnosno pred svečanu misu te posvetu biciklista i njihovih prometala.

Kao i do sada, nakon svete mise uslijediti će besplatna večera za sve sudionike te druženje.
Bitno je naglasiti kako vožnja neće prelaziti prosijek kretanja od 18-20 km/h te će se odvijati uz policijsku pratnju. Isto tako, uz bicikliste će se kretati i logistička potpora, odnosno vozilo koje će biti na dispoziciji svim "unesrećenim" sudionicima.

Kotizacije NEMA te Vas samim time molimo da svoj dolazak potvrdite na e-mail adresu: bksrijem@gmail.com , kako bismo mogli znati točan broj sudionika koji sudjeluje u samom događaju. Isto tako imamo jednu veoma bitnu NAPOMENU:
Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina OBAVEZNO je nošenje kacige. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Nadamo se kako se vidimo u nedjelju, 5. lipnja 2016. u što većem broju!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!